Asociatia Visul Micutei Elis

Asociatia Visul Micutei Elis s-a născut din nevoia permanentă de a sprijini, educa, ajuta şi integra in societate copiii cu nevoi speciale. Scopul principal al asociatiei noastre il reprezinta îmbunătățirea calității vieții copiilor cu nevoi speciale si acordarea de suport moral familiilor acestora.

Asociatia Visul Micutei Elis ofera programe profesionale pentru copiii cu tulburari de comportament, intarzieri in dezvoltare si in limbaj, gestionarea emotiilor,dificultati de socializare si integrare in colectiv precum si tulburari de atentie, tulburari din spectrul autist (TSA), sindrom Down, Asperger, ADHD etc. Asociatia Visul Micutei Elis ofera consiliere si psihoterapie pentru familiile si apartinatorii copiilor care au nevoie de sprijin terapeutic.

Suntem conștienți că singuri nu putem reuși, însă împreună le putem contura viitorul copiilor cu nevoi speciale.

Ne-am propus să fim speciali prin tot ceea ce întreprindem: de la amenajarea acestui loc minunat, la jucăriile şi jocurile care încântă ochii şi imaginaţia copiilor, dar mai presus de toate la selecţia unei echipe de profesionişti capabili să ofere copiilor grijă, educaţie şi mai ales dragoste.

Suntem deciși să ne implicăm, să schimbăm concepții, să conștientizăm societatea la nevoile lor, pentru ca ne pasă!

Atmosfera calda, de familie, spiritul de echipa, climatul deschis, stimulativ, gradul înalt de angajament al echipei noastre, respectul si sprijinul reciproc sunt factorii care ne vor ajuta ca la sfarsit sa putem spune scopul nostru a fost indeplinit!

Dincolo de rigurozitatea cunostintelor, in viziunea Asociatiei Visul Micutei Elis , punem accent pe cultivarea si dezvoltarea spiritului de initiativa, al respectului si al abilitatilor de comunicare, toate acestea deoarece dorim sa pregatim copilul pentru confruntarea cu exigentele unei societati aflate intr-o continua schimbare.

Programul de analiza comportamentala aplicata (ABA) pe care il aplicam si care presupune o colaborare permanenta a terapeutilor nostri cu familia copilului ne conduce catre o modernizare continua a procesului terapeutic.

Dacă îţi putem fi de folos, contactează-ne şi îţi oferim tot suportul nostru.

Dacă vrei să te implici, fie printr-o donaţie, fie prin voluntariat, intră la secţiunea - contribuie.